Stichting Haarwensen

help je mee?

Stichting Haarwensen

Marije Bakelaar uit Schagen kwam met een speciaal verzoek bij mij: ze had het voornemen om haar lange blonde lokken te doneren aan Stichting Haarwensen. Deze stichting schenkt al meer dan tien jaar haarwerken aan zieke kinderen. De vraag aan mij was of ik wilde helpen om zoveel mogelijk van haar haar – wat ze 3 jaar lang had laten groeien – te kunnen doneren. Ook vroeg ze of ik bij haar een pittig, kort kapsel kon knippen.

Nu hou ik wel van een uitdaging en dus was mijn antwoord uiteraard meteen ‘ja!’. We bespraken daarom de verdere details, planden een afspraak en op een mooie, zonnige ochtend was het zover. Het dochtertje van Marije mocht de vier vlechten van ieder 49 cm afknippen. Vervolgens voorzag ik Marije van een nieuwe look volgens de laatste trends. Het resultaat: een zeer geslaagde en gezellige ochtend en een prachtig kort koppie!

Steun ook Stichting Haarwensen

Naast haar eigen haardonatie startte Marije ook de actie #schagenopznkop om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan Stichting Haarwensen. Het maken van een haarwerk is namelijk kostbaar. Hiervoor riep ze de hulp in van 34 winkeliers in Schagen en plaatste giftboxes bij hen in de winkel waar bezoekers een gelddonatie konden doen. Dit leverde een mooi bedrag op van €335,70. Wil je ook een financiële bijdrage leveren aan Stichting Haarwensen? Klik dan hier

Speciale dank aan Susanne Breed voor het fotograferen van deze bijzondere ochtend.

Ja ik wil een afspraak!

Scroll naar boven